IGKV komandas izcīna uzvaras skolu sacensībās vieglatlētikā

12.maijā Koknesē notika Latvijas skolu sporta federācijas rīkotās sacensības vieglatlētikas četrcīņā 5.-7.klašu skolēniem, kurās piedalījās arī I.Gaiša Kokneses vidusskolas komandas. Gan zēnu, gan meiteņu komandas izcīnīja uzvaras.

Meiteņu konkurencē pavisam piedalījās 5 komandas no Jelgavas, Lielvārdes, Madlienas un Kokneses, bet zēnu konkurencē sacentās Koknese, Lielvārde un Madliena. Kokneses meiteņu 1.komanda savāca kopā 1273 punktus un izcīnīja uzvaru, otrajā vietā ierindojās Jelgavas Valsts ģimnāzijas komanda ar 1207 punktiem, trešajā vietā Lielvārdes vidusskola ar 986 punktiem, bet Kokneses otrā komanda sacensības noslēdza 5.vietā ar 431 punktu. IGKV pirmajā komandā startēja Valērija Kovaļevska, Kadrija Birkāne, Elizabete Kalniņa, Alise Podniece, Nikola Beļankina un Kate Āriņa. Individuālajā vērtējumā 1.vietu izcīnīja Valērija Kovaļevska, Kadrija Birkāne bija otrā, bet Elizabete Kalniņa – 5.vietā. Otrajā komandā startēja Monta Barševska, Alise Malkova, Adriana Stoma, Laura Vilde, Paula Romancāne un Elīna Jakubovska.

Zēnu konkurencē IGKV komanda ar 1052 punktiem izcīnīja 1.vietu, otrie ar 836 punktiem bija Lielvārdes vidusskolas zēni, bet Madlienas komandai trešā vieta ar 670 punktiem. Individuālajā vērtējumā labākais bija koknesietis Ričards Logins, trešais Darens Vanags, ceturtais Alekss Vīgants, bet sestais Reinis Cīrulis. Vēl komandas sastāvā startēja arī Alekss Leķis un Alfrēds Lejiņš, bet kā rezervists – Mārcis Bišuks.

Sportistiem startiem gatavoja IGKV sporta skolotāji Dace Skopāne un Ivars Māliņš, kā arī vieglatlētikas treneri Viktors Ņuhtiļins un Dāvis Kalniņš.

LVS | LSSF skolu sacensības vieglatlētikas četrcīņā (2009.-2011.g) (athletics.lv)

Meiteņu apbalvošana
Zēnu apbalvošana
Kokneses komandas ar skolotājiem

KSC

Leave a Reply