Pieminot Rici…

19.decembra rītā saņēmām ļoti sāpīgu un joprojām nepieņemamu ziņu par 21 gadu vecā koknesieša, Ilmāra Gaiša Kokneses vidusskolas absolventa, Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas 2.kursa studenta, Kokneses vieglatlētikas komandas dalībnieka un Kokneses futbola komandas spēlētāja Ritvara Kalniņa aiziešanu no šīs Pasaules. Sportiskais un talantīgais jaunietis, kurš bija neatņemama Kokneses sporta dzīves un Kokneses sporta centra daļa, ir devies uz citu Sauli…

Ricis bija ne tikai lielisks un vispusīgs sportists, kurš palīdzēja nest Kokneses vārdu ne reizi vien Latvijas mērogā, bet arī topošais sporta pedagogs un treneris, kurš būtu devis jaunajiem koknesiešiem daudz jaunu zināšanu, prasmju un iedvesmu. Ritvars bija vienkārš un ļoti patīkams cilvēks un tieši tāpēc lieliski iekļāvās ikvienā komandā un sporta kolektīvā, un tik sapīga ir sajūta, ka lieliskā komandas biedra vairs nekad nebūs.

Kokneses sporta centrs visa kolektīva un Kokneses sportistu vārdā izsaka visdziļāko līdzjūtību Ritvara ģimenei un tuviniekiem, draugiem, bijušajiem klasesbiedriem, kursabiedriem šajā visbēdīgākajā brīdī un ir domās kopā ar jums.

Ritvara Kalniņa izvadīšana notiks 23.decembrī plkst. 12:00 no Atradzes kapsētas.

  1. Atbalsojums: buy ivermectin 6mg

Leave a Reply